Word ook Longevity Specialist!

“Wie wil zoekt mogelijkheden. Wie niet wil een reden!”

“Samen gaan we voor energiek, vitaal en The Best Quality of Life!”

Start nú je eigen praktijk, gericht op voorlichting, analyseren, begeleiding, én een goed inkomen.

Een aantal feiten:

850.000 mensen in Nederland lijden aan osteoporose.
Bron: Nederlandse Osteoporose Stichting

250.000 mensen jonger dan 70 jaar ontwikkelen binnen 6 jaar diabetes.
Bron: RIVM

In 2025 worden jaarlijks ca. 195.000 mensen geconfronteerd met hartfalen.
Bron: RIVM

In 2011 werden in Nederland 100.600 nieuwe gevallen van kanker vastgesteld.
Bron: Nationaal Kompas

Helaas krijgen heel veel mensen kanker: één op de drie volwassenen wordt hier vroeg of laat mee geconfronteerd. Meestal krijgen ze dat later in hun leven: bijna zeven op de tien volwassen kankerpatiënten is ouder dan zestig jaar.
Bron: Stichting Nationaal Fonds tegen Kanker

In de afgelopen dertig jaar is het aantal mensen met overgewicht in Nederland toegenomen, zowel bij volwassenen als bij mensen tussen vier en twintig jaar. De toename is vooral groot bij volwassenen; het aantal met ernstig overgewicht is zelfs meer dan verdubbeld. Bij mannen van veertig jaar of ouder heeft inmiddels meer dan de helft overgewicht.
Bron: CBS

Verontrusten deze cijfers jou ook?

Al deze ziektes hebben één duidelijke overeenkomst, het zijn chronische niet overdraagbare aandoeningen die samen verantwoordelijk zijn voor 70%(!) van de sterfgevallen in Nederland.

Onderzoek heeft aangetoond dat een verandering van levensstijl van grote invloed is bij het voorkomen van deze aandoeningen. En daar kun jij bij helpen!

Longevity Specialist

Wie effectief en blijvend van levensstijl wil veranderen ‐leefstijloptimalisatie‐ krijgt dat pas goed voor elkaar met een goede begeleiding. Van jou bijvoorbeeld, als Longevity Specialist.

Longevity (evolutionaire volksgezondheidszorg) staat voor ‘langer vitaal’ en dat is precies wat onze specialisten willen bereiken met hun inspanningen: hun cliënten zo lang mogelijk vitaal laten blijven, liefst tot op hoge leeftijd. Dat gebeurt door overdracht van kennis en het met respect voor de individuele persoon begeleiden naar een andere stijl van leven. Op deze website vind je hier veel meer informatie over.

Franchise = Succes

Wist je dat zo’n 80% van de mensen graag een eigen bedrijf zou willen hebben? Slechts enkelen nemen die stap. Die meesten niet, omdat ze niet goed weten wat ze zouden willen doen of het ontbreekt ze aan de vaak aanzienlijke financiële middelen om zo’n start te kunnen maken.

In het franchise‐concept van Longevity Specialisten Nederland is zo’n start wel mogelijk!

Bij ons werk je binnen een weldoordachte succesformule samen met ervaren ondernemers aan je eigen franchise‐onderneming, en dat tegen minimale opstartkosten.. Dat komt hoofdzakelijk omdat Longevity Specialisten Nederland een onafhankelijke ideologische organisatie is, waar geld verdienen niet de motor is van de motivatie, maar het welzijn van onze medemens!

Toch kun je als Longevity Specialist een goed inkomen verwerven.

Eigen opleiding

Het beroep van Longevity Specialist, is inmiddels officieel erkend, en er is ook een adequate opleiding voor. De opleiding wordt verzorgd door de Academy for Lifestyle Optimization (AfLO) en duurt in totaal twaalf maanden.

De opleiding begint met een 9 weken durende ondernemers/marketing training. Deze wordt gevolgd door de vakopleiding tot Longevity specialist, bestaande uit een theoretische vorming van 6 tot 8 maanden waar deelcertificaten voor behaald moeten worden.

Aansluitend volgt een periode van bedrijfsbegeleiding gedurende vier maanden. Daarbij staat de praktische ontwikkeling centraal. In deze periode worden ten minste zes personen begeleid en legt je hier dossiers van aan. Je bedrijfsbegeleider, die je op afstand begeleidt, controleert deze, waarna de eindbeoordeling volgt.

Bezit je alle vereiste deelcertificaten, dan worden deze ingeruild voor het officiële diploma Longevity Specialist, volgt aansluiting bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Longevity Specialisten en wordt je opgenomen in het officiële Beroepsregister.

Kennis = cruciaal! Daarom worden er regelmatig nieuwe documenten aan het kenniscentrum toegevoegd, en nodigen we je regelmatig uit om deel te nemen aan de online bijscholingen. Je bent dus altijd in staat om te functioneren op basis van de nieuwste inzichten.

Oriëntatie vooraf

Passen we goed bij elkaar? Dat zal blijken tijdens een uitgebreid oriëntatieproces waarin jij en wij helder krijgen of er een voldoende grond en wil is, om met elkaar te gaan samenwerken.

Tijdens deze oriëntatie zal ook duidelijk worden of je met termijnbetaling kunt deelnemen aan onze post Hbo-opleiding.

Welke kwaliteiten heb je nodig om Longevity Specialist te kunnen worden?

Je hebt een zelfstandige resultaatgerichte werkhouding en je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Daarnaast sta je vanzelfsprekend open voor samenwerking, ondersteuning, begeleiding en wil je een nieuw beroep leren.

Het is een must dat je affiniteit hebt met preventieve gezondheid, voeding en leefstijloptimalisatie. Voorts moet je minimaal een HBO werk‐ en denkniveau bezitten. Je studie vraagt een investering van ca. 450 studie-uren.

Tenslotte ben je beslist een ‘mensenmens’, beschik je over een behoorlijk empathisch vermogen, ben je communicatief vaardig, vanzelfsprekend representatief en ondernemend van instelling.

Ook financieel in orde

Als succesvol Longevity Specialist is de kans op een jaarinkomen tussen de € 40.000 en € 50.000 realistisch.

Samen met jou maken wij jouw ondernemersplan en financiële prognoses. Hiermee ga je goed voorbereid van start, en kom je niet voor verrassingen te staan.

Zet nú die stap naar zelfstandigheid! Als je je ondernemerskwaliteit optimaal toepast, je volledig inzet, openstaat voor training, coaching, én succesvol wilt worden, dan is dat jouw persoonlijke garantie voor succes.

Voldoe je aan deze voorwaarden, dan start je binnenkort als zelfstandig ondernemer / Longevity Specialist, onderdeel van Longevity Specialisten Nederland.

Kies voor een carrière als Longevity Specialist!