Renate, 29 jaar, uit Amsterdam

Goh, ik had niet gedacht dat met zo een logisch programma je zoveel kon bereiken. Ik was zeker 22 kilo te zwaar en had al verschillende diëten gedaan, herbalife en Sonja bakker, Weightwatchers, maar elke keer daarna, kwam ik weer aan en op me oude gewicht, soms nog wel zwaarder ook.

Toen ik werd gevraagd om naar een voorlichting te komen, dacht ik dat het wel niets zou wezen. Toen we aan het eind mochten wegen, ik als laatste, schrok ik toch wel van me metabolische leeftijd en vetpercentage. Ik heb toen een afspraak gemaakt voor een intake, gratis nog wel, en heb met me eigen coach toen uitgebreid gesproken over wat ik al gedaan had en wat of ik wilde.

De eerste 3 weken waren erg moeilijk, ik had ook veel moeite met de oefeningen, maar mijn eten aanpassen vond ik toch wel erg lastig. Vanaf de 4de week ging het ineens een stuk beter, ook met de oefeningen, en al snel zag ik resultaat op de weegschaal.

Ik ben nu al 18 kilo afgevallen, heb meer energie, slaap beter en ik heb ook meer zelfvertrouwen gekregen. Daar ben ik mijn coach nog het meeste dankbaar voor.