Een Longevity Specialist is van meerwaarde voor zijn medemens

En dat gecombineerd met een eigen succesvolle praktijk. Daar wordt je toch blij van?

Longevity Specialisten Nederland wil een basis leggen voor een anders ingerichte samenleving. Een samenleving gebaseerd op duurzame keuzes, te beginnen met datgene waar alles mee begint, namelijk het eigen lichaam. Daarvoor is een andere kijk op zorg voor de gezondheid noodzakelijk. Een zorg voor de gezondheid welke gebaseerd is op longevity.

Het resultaat zal zijn dat mensen anders met elkaar zullen omgaan, met meer respect en begrip. In het verlengde van meer bewuste keuzes zal ook de aarde, welke ons allemaal voedt, hier de revenuen van ondervinden en zal er een wereld ontstaan welke wij met trots kunnen nalaten aan toekomstige generaties.

Voor deze exercitie zijn er mensen zoals jij nodig. Mensen die niet alleen recht hebben op een goed inkomen, maar er ook intrinsiek van overtuigd zijn dat deze verandering noodzakelijk is.

Dit heeft geleid tot het beroep van Longevity Specialist. Een nieuw beroep dat door onafhankelijke organisaties gekwalificeerd is als één van de meest toekomstbestendige beroepen!

Een Longevity Specialist is in staat om de complete dagelijkse routine te analyseren en te waarderen in relatie tot duurzame gezondheid en indien gewenst op invoelende coachende wijze begeleiding te bieden bij een stapsgewijze aanpassing.

Het resultaat zal zijn meer energie, vitaliteit en gezondheid tot op hoge leeftijd. Onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat met een leefstijl gebaseerd op longevity de kans op chronische aandoeningen (diabetes, hart- en vaatziekten, glaucoom, hoge bloeddruk, overgewicht/obesitas, darmproblemen, dementie/Alzheimer, kanker, enz. ) met 95% afneemt.

Volgens de laatste gegevens van het R.I.V.M. heeft iedere Nederlander op dit moment een kans 80% op het krijgen van een chronische ziekte!

Wil jij ook Longevity Specialist worden met een eigen praktijk?

Spreekt onze werkwijze jou aan en zou je graag willen onderzoeken of dit beroep ook jou op het lijf geschreven is? Vul dan hieronder jouw naam en contactgegevens in.

Longevity Specialisten Nederland is een franchiseformule. Wil je weten wat franchising inhoudt? Klik dan hier.

Tenslotte, als “mensen-organisatie” vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Hierom doen wij ons uiterste best om je binnen 2 werkdagen te bellen. Zo kunnen we even telefonisch kennismaken en jouw eerste vragen beantwoorden.

Jouw contactgegevens

Geen streepjes of spaties

Longevity Specialisten Nederland is een onafhankelijke organisatie die zich tot doel heeft gesteld mensen te helpen bij het nastreven van gezondheidsbehoud, en zo gezonder en meer vitaal ouder te worden.

Speerpunten zijn een gezond en verantwoord voedingspatroon, bewegingstherapie, slaapoptimalisatie, gewichts-, stress- en energiemanagement. Met als doel de biochemische reacties in het lichaam optimaal te laten verlopen.

Onze specialisten zijn zo succesvol omdat ze gebruik maken van een uniek en beproefd concept, ontwikkeld door o.a. orthomoleculair voedingsdeskundigen en uitgaan van een holistische visie.